Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

De menukaart

Wat u verder nog moet weten

Al onze gerechten(m.u.v. de snack`s) worden geserveerd met een passende garnituur. Het afbestellen van garnituur is uw eigen keuze en dit geeft derhalve geen recht op reductie van de prijs van uw gerecht. Al onze gerechten kunt u ook afhalen voor thuis of aan boord. Onze keuken heeft flexibele openingstijden. In het voor-en naseizoen zal de keuken eerder gesloten zijn dan in het hoogseizoen.Echter de keuken zal nooit langer dan tot 22.30 uur aan uw wensen willen voldoen. Wij vragen hiervoor uw begrip. De snack`s kunt u bestellen tot max. 01.00 uur.

U kunt bij ons ook terecht voor bv. salades, voor de feestdagen of voor uw familiefeestjes en verjaardagen. Minimaal 4 personen en graag 2 dagen van te voren reserveren. Ook voor buffetten kunt u bij ons terecht, deze kunnen helemaal naar uw eigen wensen samengesteld worden. Hiervoor hebben we een leuk klein en intiem zaaltje voor u ter beschikking. Deze buffetten kunnen eventueel ook bij u thuis bezorgd worden. Heeft u thuis een feestje te vieren en beschikt u niet over genoeg tafels-stoelen-servies-lampen etc etc. dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

 

Let op! er kunnen prijswijzigingen voorkomen.