Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Melding Restaurant-Café Op Warns

Geachte bezoeker van deze website van Restaurant-Café Op Warns, graag willen we u hierbij nog wat meer op de hoogte brengen over hoe het met ons mooie café restaurant bedrijf gaat op dit moment.

Toen we in 1999 dit café overnamen konden we toen niet weten dat we bijna 25 jaar later hier nog steeds zouden wonen en werken. We hebben er in de loop van de tijd een mooi groot bedrijf van gemaakt (vinden we zelf van wel!), met alles er op en er aan, bekend in een grote kring van Friesland-en daar buiten- en druk is het eigenlijk ook altijd wel. En op TV komen we soms ook nog wel eens!

We hebben een grote kring van vaste gasten die door de jaren heen veel plezierige momenten en vele ups en downs met ons mee hebben gemaakt. En daarvoor doen we het allemaal. Maar aan alle dingen komen een eind en zo ook aan dit verhaal: in `t najaar van 2022 hebben we besloten om met dit mooie bedrijf op te houden en iemand anders de kans te geven dit verder te draaien.

Na bijna 50 jaar( Will is in maart 1977 in Heerenveen bij Restaurant Tropenfauna begonnen) is het wel goed zo, en voor Afke ook, die is in 1978 in Hotel de Pauw in Koudum, toen van de ouders van Will, begonnen. Hoe zeggen ze dat zo mooi: HET IS KLAAR!! Daarom staat Op Warns sinds een paar maanden TE KOOP. Het ONROEREND GOED is te koop INCLUSIEF INVENTARIS(en eventuele nog aanwezige voorraden.)

Het is een ideaal bedrijf voor een gezin van bvb. een vader en moeder met een paar opgroeiende kinderen van bvb. 14/16/18 jaar of zo. Lekker samen bezig zijn. Boven het café is een ruime woning,5 x 12.mtr. woonkamer en met 3 slaapkamers beschikbaar. Met pijn in ons hart hebben we deze beslissing genomen omdat we graag nog een beetje willen genieten van de vrije tijd die ons nog rest als we zijn opgehouden. Zolang er geen opvolger(s) is/zijn gaan we gewoon door met dit mooie restaurant en zien we jullie graag terug in op Warns.

We zijn natuurlijk altijd bereid om meer informatie te geven en dingen te laten zien maar omzetcijfers zijn pas beschikbaar na gebleken interesse. We hopen op begrip hiervoor!! Tot zover even dit verhaal, zegt `t voort, zegt`t voort (of niet natuurlijk). Graag tot ziens in Op Warns

Uitstekend
Gebaseerd op 185 recensies
Immie Folkerts
Immie Folkerts
18/09/2022
Hier krijg je wat er wordt beloofd , eerlijk ,lekker eten . In tijden niet zo lekker gegeten . Top Wil, Afke en Judith.
Peter Hendrix
Peter Hendrix
17/09/2022
Heerlijk, zegt genoeg.
sonja tierates
sonja tierates
17/09/2022
Supergezellige oud eetcafé met heerlijke gerechten en een eigenaar die je in de watten legt. We waren met zn zessen en wilden allemaal een 2e keer de avond daar doorbrengen
Uwe Görtemaker
Uwe Görtemaker
09/09/2022
Hat seine guten Bewertungen verdient. So ein richtiges uriges niederländisches Wirtshaus mit nur Karten auf nedderlands. ? -alles wurde sehr nett am Tisch vom Chef und einer Angestellten übersetzt. Wir haben uns für Spareripps und Hähnchenspieße richtig entschieden. Frisch - selbstgemacht - lecker? Wir hatten einen schönen Abend ?
Ellen Kuipers
Ellen Kuipers
04/09/2022
Heerlijk gegeten na een mooie dag op het water. Leuke bediening, complimenten aan de kok.
Gertjan Stok
Gertjan Stok
26/08/2022
Meer dan voortreffelijk gegeten
Henk ter Veer
Henk ter Veer
23/08/2022
We hebben zondag super heerlijk gegeten, vriendelijke eigenaar en voldoende grote porties ( eigenlijk teveel). Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Frans Veenstra
Frans Veenstra
23/08/2022
Prima gegeten voor normale prijs, mooie locatie