Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Over ons

Gemak dient de mens, u kunt ook bij ons terecht voor het meenemen van gerechten van de restaurantkaart, snacks als tussendoortje of dranken. Dit is mogelijk door de slijterijfunctie die de zaak heeft.

In ‘de Keamer’ is plek voor restaurantgasten en voor gezelschappen. De ruimte is af te scheiden en te gebruiken voor vergaderingen, lunches, diners, familie- en bedrijfsbijeenkomsten, etc. Ook bieden wij bij Restaurant Café Op Warns catering, biertapverhuur en bezorging.

Restaurant Café Op Warns beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Sinds 1999

In 1999 zijn Will en Afke neergestreken in Restaurant Café Op Warns en hebben zij er met z’n tweeën een mooie zaak van gemaakt.

Restaurant Café Op Warns kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Dit horeca-etablissement herbergt diverse functies in zich, die naadloos op elkaar aansluiten. In een gemoedelijke sfeer treft u een mooie bar met luxe, hoge stoelkrukken (met rugleuning). Een restaurantgedeelte, waar u in alle rust kunt lunchen, dineren en/of borrelen. Natuurlijk bent u ook welkom om een kop koffie of thee kunt nuttigen. Daarnaast kunt u er biljarten, indien gewenst ook darten of een spelletje doen. Gewoon de krant lezen of uitpuffen na een fietstocht is uiteraard ook mogelijk. Aan zowel de voor- als achterzijde bevindt zich een zonneterras, heerlijk toeven!

Uitstekend
Gebaseerd op 185 recensies
Immie Folkerts
Immie Folkerts
18/09/2022
Hier krijg je wat er wordt beloofd , eerlijk ,lekker eten . In tijden niet zo lekker gegeten . Top Wil, Afke en Judith.
Peter Hendrix
Peter Hendrix
17/09/2022
Heerlijk, zegt genoeg.
sonja tierates
sonja tierates
17/09/2022
Supergezellige oud eetcafé met heerlijke gerechten en een eigenaar die je in de watten legt. We waren met zn zessen en wilden allemaal een 2e keer de avond daar doorbrengen
Uwe Görtemaker
Uwe Görtemaker
09/09/2022
Hat seine guten Bewertungen verdient. So ein richtiges uriges niederländisches Wirtshaus mit nur Karten auf nedderlands. ? -alles wurde sehr nett am Tisch vom Chef und einer Angestellten übersetzt. Wir haben uns für Spareripps und Hähnchenspieße richtig entschieden. Frisch - selbstgemacht - lecker? Wir hatten einen schönen Abend ?
Ellen Kuipers
Ellen Kuipers
04/09/2022
Heerlijk gegeten na een mooie dag op het water. Leuke bediening, complimenten aan de kok.
Gertjan Stok
Gertjan Stok
26/08/2022
Meer dan voortreffelijk gegeten
Henk ter Veer
Henk ter Veer
23/08/2022
We hebben zondag super heerlijk gegeten, vriendelijke eigenaar en voldoende grote porties ( eigenlijk teveel). Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Frans Veenstra
Frans Veenstra
23/08/2022
Prima gegeten voor normale prijs, mooie locatie