Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Over ons

Gemak dient de mens; u kunt er ook terecht voor het meenemen van gerechten van de restaurantkaart, snacks als tussendoortje of dranken; hetgeen mogelijk is door de slijterijfunctie die de zaak heeft.

In ‘de Keamer’ is plek voor restaurantgasten en voor gezelschappen. De ruimte is af te scheiden en te gebruiken voor vergaderingen, lunches, diners, familie- en bedrijfsbijeenkomsten, et cetera. Catering, biertapverhuur en bezorging completeren de verscheidenheid van Restaurant Café Op Warns.

Restaurant Café Op Warns beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Ook beschikken we over een DRAADLOOS WIFI systeem. (Hiervoor hoeft u niets te betalen!) Hiermee kunt u uw mails en andere web-zaken prima regelen, terwijl de keuken uw diner of lunch aan het bereiden is.

Sinds 1999

In 1999 zijn Will en Afke neergestreken in Restaurant Café Op Warns en hebben er met z’n tweeën een mooie zaak van gemaakt.

Restaurant Café Op Warns kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Dit horeca-etablissement herbergt diverse functies in zich, die naadloos op elkaar aansluiten. In een gemoedelijke sfeer treft u een mooie bar met luxe, hoge stoelkrukken (met rugleuning), een restaurantgedeelte, waar u in alle rust kunt lunchen, dineren en/of borrelen, een kop koffie of thee kunt nuttigen. Daarnaast kunt u er biljarten, indien gewenst ook darten of een spelletje doen, gewoon de krant lezen of uitpuffen na een fietstocht. Aan zowel de voor- als achterzijde bevindt zich een zonneterras; heerlijk toeven!