Bar

Café

De bar is mooi gesitueerd in het midden van de zaak. De hoge barkrukken met rugleuning maakt het toeven aan de bar tot een “luxe zit”.

Het cafégedeelte van de zaak omvat de bar en de ruimte bij de entree, waar 1 statafel en 3 tafels staan en waar gedart kan worden plus de ruimte aan de kopsekant van de bar, waar het biljart staat.In het café staan standaard 38 stoelen en aan de bar kunnen 9 personen een plaatsje vinden.

Het café en het zaaltje samen beschikt over 70 zitplaatsen, voor recepties en andere gelegenheden kunnen er plm 150 personen verblijven.In het café-gedeelte alleen kunnen er 70 personen een feestje bouwen.

Zaal

'De Keamer'

Zaal 'De Keamer' is een leuk intiem zaaltje voor een vergadering van plm 40 mensen en ook voor een diner van 30 personen is het uitermate geschikt. Het kan afgesloten worden van het cafégedeelte d.m.v. een geluidsdichte scheidingswand. Op deze wand is een groot schilderij van het haventje van Laaksum (anno 1932) aangebracht.Ook beschikt het zaaltje over een beamer en een projectiescherm van plm120x180. Dus voor het tonen van films en foto`s zijn alle faciliteiten aanwezig (wel zelf een laptop meenemen.)

Onze

Zonneterrassen

Sind 2011 beschikt het terras aan de zijkant van `t café over een dak, zodat er ook tijdens regenval gewoon buiten kan worden gedronken en/of gegeten.

Met een lampje en een kaarsje erbij is het ook in de winterperiode een gezellig plekje om te zijn.