26 september 2018

Vanaf oktober gaat tegenover ons de nieuwe ‘B&B De Hofstee’ open. ‘De Hofstee’ is een vakantiewoning met een luxe karakter. Het is compleet ingericht en van vele gemakken voorzien. U kunt met maximaal 4 personen in de vakantiewoning verblijven.

Dit najaar is het alleen te boeken als logies met ontbijt, omdat de benedenverdieping nog niet helemaal klaar is. Er moet nog het een en ander in de keuken gebeuren. Maar dat hoeft geen probleem te zijn, want u kunt ’s avonds bij ons uitgebreid dineren. Dit kan natuurlijk ook als volgend zomer het wel compleet verhuurd wordt. Even bij de overburen een kopje koffie drinken op het terras of lekker ontbijten.

Meer informatie over B&B de Hofstee vindt u op: https://bnbdehofstee.nl/home-2/

 

 

________________

 

16 april 2018

Het werk aan de brug van Warns is weer klaar. Wij zijn dus weer van beide kanten te bereiken.

________________

 

6 april 2018

In verband met onderhoud aan de brug in Warns in R.C. Op Warns niet met de auto te bereiken vanaf Molkwerum. Men moet omrijden via Hemelum of via Stavoren. Vanaf richting Balk is op Warns normaal te bereiken. Ook fietsers en voetgangers kunnen gewoon over de brug. De omleiding duurt tot 16 april 2018. Afhankelijk van het weer kan het langer of korter duren.